2010. augusztus 4., szerda

LÜKEPÉDIA - SZEXSHOP

A szexshop olyan üzlet, ahol szexuális segédeszközöket, pornófilmeket, erotikus fehérneműket, filmeket, könyveket, magazinokat, keresztrejtvényeket és pajzán porszívó-prospektusokat lehet vásárolni.

A legtöbb országban a törvény tiltja, hogy a szexshopok iskola, templom, zárda, kutyamenhely vagy vágóhíd közelében üzemeljenek. Nem lehet kirakata, mert így a fiatalkorúak nem láthatnak be a boltba; hátránya, hogy mások sem. Ellenben ez rendkívül fontos a kiskorúak védelme érdekében, rájuk az interneten is odafigyelnek: a pornószájtokra nem lehet csak úgy ukmukfukk belépni, először mindig rá kell kattintani arra az ablakra, hogy: igen, elmúltam 18 éves, belépek.

A szexshopokban vibrátorokból és óvszerekből a legnagyobb a választék, de árulnak extrémebb dolgokat is: felfújható anyóst, gumijuhot, ehető tangát és esőköpenyt, ehetetlen krómbilincset, bőrkorbácsot, térhatású síkosítót, napellenzős méhszájsapkát, húsevő tampont, péniszgyűrűt, hereláncot, klitoriszpumpát, franciakulcsot. Erotikus játékszerekből ugyancsak bő a kínálat, van szopós barbie, fallosz alakú kisvonat, kirakós punci, Kurválkodj okosan, pornórömi, perverz maci, begerjedt lovacska, lihegő baba.

A hájlánc
Óvszerből a gyümölcsaromás már nem trendi, újabban a zöldségesek hódítanak: karfiol ízű, petrezselyem ízű, zeller ízű, ugyanakkor pizzásat, pisztrángosat vagy véres hurkásat is kapni. A komplex ízű kotonok is egyre népszerűbbek, ezek közül a tejfölös csirkepaprikásos nokedlivel, a serpenyős rostélyosos paradicsomos káposztasalátával és a túróspuliszkásos szalonnapörccel és öntött salátával a kedvencek. Ezeken kívül vannak világító és éneklő gumik is, sőt, olyat is árulnak már, amelyik József Attila: Óda című költeményét zengi használat közben, Latinovits Zoltán előadásában.

Pajzán padlizsán
Pinalma
Különféle szolgáltatásokat is nyújtanak ezek az üzletek, példának okáért bárki kiöntettetheti a hancúrlécét gipszből, és elküldheti karácsonykor a kevésbé imádott rokonainak képeslap helyett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése