2010. augusztus 4., szerda

LÜKEPÉDIA - SZÉKELY

A legtöbb székely magyarnak vallja magát, ami helytelen, mert a székely nem magyar, hanem szkíta, gepida, avar, bolgár és kabar keverék, de még ez se biztos. A székelyeket a magyarok telepítették a Keleti-Kárpátokba, hogy őrizzék a határt, mert a székely olyan, mint egy pitbull-dobermann mixtúra, pláné mikor be van pálinkázva. Czeizel Endre által koordinált genetikai elemzések kimutatták, hogy a székelyek genetikai térképe egyik magyar népcsoport génállományához sem áll közel, az iráni népekkel és a medvével mutatnak némi rokonságot.

Számos előjoggal rendelkeztek az idők folyamán: nem fizettek adót, csak a magyar király megválasztásakor, de akkor is csak egy-egy ökröt, ami célzás is volt egyben, de a király nem sértődött meg; a középkor alatt minden székelyt nemesnek tekintettek, ami egyszerűen nevetséges.

Székely postás
A székely lányok nagyon szépek, még reggel is, amikor ébrednek, még ha össze is gyűrte őket a vágy, de még könyökből leszakadt, furcsa lila pulóverben is.


Az általános vélekedés szerint a székely ember furfangos, csavaros észjárású, pedig valójában csak nehéz felfogású, unintelligens és bradipszichés (lassú).

A székelyek magyarul beszélnek, csak nem lehet érteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése